Super8.hu

Régi, amatőr családi filmek online gyűjteménye. Ablak a múltba - felejthetetlen pillanataink.

Friss topikok

  • Gutowsky: Én is erre gondoltam. Az eredeti képkockán tökéletesen látható lehet a kereszten a név. (2012.04.11. 12:54) 99 sec ismeretlen Hungarizmus

Indexképek a keresőben

2012.03.18. 01:42 :: Super8

Itt van végre a várva-várt megoldás, amivel megkülönböztethetők a keresési eredmények a Super8.hu archívumában!

Az eddigi száraz címkesorozat helyett lefejlesztettük azt a látványos változatot, aminek köszönhetően azonnal látható oldalunkon a keresett címke vagy kifejezés eredménye. Íme:

Ez éppen a "szobor" kifejezésre ad plasztikus és jó elkülöníthető találatot, remélve azt, hogy a kutató vagy érdeklődő helytörténész viszonylag hamar megtalálja azt, amit keres. Már első pillantásra kiszűrhető, hogy a listában van Szentháromság szobor, szocreál hősi emlékmű és a jó öreg városvédő Pallas Atheneről is egy szép és autentikus porté.

A keresés persze nem csak a "szobor" kifejezésre ad látványos eredményt. Kipróbálhatják "autó", "játszótér" vagy "kamera" címkékkel is, bár a címszavak többsége nem ennyire kifejező egy-egy kis indexképben.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://super8.blog.hu/api/trackback/id/tr744323091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása